IT infrastructuur

Wij zijn uw partner voor oplossingen op maat

Hoe kunnen we u helpen?


Dé sleutel tot een performante ICT-infrastructuur? Een deskundige installatie, een regelmatig onderhoud en een professioneel beheer van uw ICT-omgeving.

IT advies

U bent een kleine onderneming en hebt niet de in-house kennis om de nieuwste IT ontwikkelingen op te volgen? Wij volgen deze markt voor u op en geven u advies omtrent nieuwe ontwikkelingen, hard- en software en aankoop van IT apparatuur. Ons doel is om u als kleine zelfstandige, een voorstel te doen die uw werk vereenvoudigen

Hoe kunnen we u helpen?Netwerkbeheer

Uit ervaring weet ik dat kleine ondernemingen niet veel tijd besteden aan het onderhouden van hun netwerk. Dit omdat er niet voldoende kennis in huis is en de huidige installatie “ook wel werkt”. Toch is het aangeraden om uw netwerk op punt te zetten. Een goede configuratie en onderhoud van uw netwerk zorgt voor minder frustraties door trage verbindingen of onbereikbaarheid van bepaalde toepassingen. Wij bieden volgende diensten aan:

 • Configuratie en beveiliging van het netwerk
 • Verkoop van hard- & software
 • Hoe kunnen we u helpen?  Beheer van uw IT apparatuur

  Een goed onderhouden IT infrastructuur zorgt voor de continuïteit van uw onderneming. Het is voor iedere onderneming van cruciaal belang om uw apparatuur goed te laten beheren en beveiligen. U wilt ons niet contacteren op een moment waarbij uw gegevens niet meer te herstellen zijn omwille van een virus.

  Samen met de klant bespreken wij een onderhoudscontract af op maat van zijn of haar onderneming. Op afgesproken tijdstippen kom ik bij u langs om alle apparatuur en software van de laatste drivers of updates te voorzien. Denk hierbij aan netwerkapparatuur, printers, computers maar ook aan softwarepakketten zoals Office.

  Hoe kunnen we u helpen?  Backup van uw gegevens

  U kunt niet inbeelden welke impact het verlies van data op uw bedrijf kan hebben. Als u uw gegevens momenteel nog niet dubbel opslaat dan dient u dit zeker te overwegen.

  Wij bieden u de mogelijkheid aan om uw gegevens zowel intern als extern op te slaan. Indien u een bestand per ongelijk verwijdert kan u deze zelf snel herstellen. Bij schade binnen het bedrijf (brand) blijven uw bestanden nog steeds te recupereren via de externe opslag.

  Hoe kunnen we u helpen?  Aanmelden van uw bedrijf op sociale media

  Een bedrijf zonder Facebook pagina is als een café zonder bier. Via Facebook maakt u gratis reclame voor uw bedrijf en het is een gemakkelijke manier om aan klantenbinding te doen. U kunt uw (potentiële) klanten op de hoogte houden van nieuwe acties, projecten en nog veel meer.

  Het aanmelden van uw bedrijf bij onderstaande bedrijven zorgt voor een betere vindbaarheid op het internet. Wij melden u aan bij volgende bedrijven:

 • Facebook
 • Google Business
 • LinkedIn
 • Hoe kunnen we u helpen?

  Op zoek naar een andere oplossing voor uw onderneming?