Hosted exchange

Een mailbox altijd en overal beschikbaar

Wat heeft hosted exchange te bieden


De best mogelijke mailbox

Hosted Exchange is een online systeem dat e-mail en agenda constant bijhoudt voor u en uw medewerkers. In elk mobiel apparaat kunt u e-mail ophalen en beantwoorden en worden afspraken en wijzigingen op uw mobiel apparaat en in Outlook bijgehouden. Zodat u onderweg nieuwe afspraken kunt maken zonder dat dat conflicteert met de afspraken die op kantoor voor u worden gemaakt.

Wat heeft hosted exchange te biedenDomeinnaam koppelen

Gebruik uw eigen domeinnaam voor uw e-mailaccounts, zodat uw bedrijfsnaam onder de aandacht komt telkens wanneer u een bericht verzend. We zien nog te vaak bedrijven die hun klanten mailen via een account bij hun provider, Gmail of andere. Dit maakt hen niet alleen afhankelijk maar komt ook zeer onprofessioneel over. Wij migreren uw bestaande mailbox naar één waarover u zelf de controle hebt.

Wat heeft hosted exchange te biedenAltijd beschikbaar

Met hosted exchange hebt u altijd en overal toegang tot uw e-mail, agenda en contactpersonen. Een internetverbinding is de enige vereiste. Wij garanderen een up-time van 99,99%. Indien de gebruikte server om welke reden dan ook uitvalt, dan neemt een ander deze taken over. Op deze manier wordt er voor gezorgd dat u altijd verder kunt werken.

Wat heeft hosted exchange te bieden

Hosted exchange pakketten


Selecteer één van volgende licenties om een offerte aan te vragen. U kunt licenties combineren of eventueel later nog upgraden.

Hosted exchange basic


4,60 /maand


Limiet: 50GB
Backup en restore
Synchroon op elk toestel
Uitstekende spamfilter


Offerte aanvragen

Hosted exchange Pro


6,70 /maand


Limiet: 100GB
Backup en restore
Synchroon op elk toestel
Uitstekende spamfilter


Offerte aanvragen

Wat is hosted exchange


Stuur ons een e-mail indien u geen antwoord op uw vraag kunt vinden.

Wat is hosted exchange?

Hosted Exchange maakt het voor U mogelijk om overal te werken, op elk moment.  Toegang tot uw e-mails, contacten, agenda en nog veel meer via uw laptop, web browser & iPhone. Allemaal gesynchroniseerd in real-time.
U bent zeker van uw kosten en hoeft niet te investeren in eigen servers.

Welke mailprogramma’s worden ondersteund?

Exchange online ondersteunt alle mailprogramma’s die gebruik kunnen maken van POP3 en IMAP4 om mails te ontvangen en te verzenden.

Welke mailprotocollen worden ondersteund?

Office 365 en Exchange Online ondersteunen de volgende mailprotocollen:

 • IMAP
 • POP3
 • OWA
 • MAPI
 • Exchange ActiveSync
Hoe kan ik de limiet van 25 MB voor attachments omzeilen?

Er zijn 2 mogelijkheden om de limiet van 25 MB voor attachments te omzeilen.

 • In plaats van het document mee te sturen met de mail, zet u het document op uw OneDrive for Business-account en deelt u het met de mensen die toegang moeten hebben tot het document. Deze oplossing is veilig en werkt ongeacht de grootte van het document dat u wenst door te sturen.
 • De andere oplossing is dat de beheerder voor uw office 365 of Exchange Online-account de limieten voor uw account verhoogt tot een maximum van 150 MB voor interne of 112 MB voor externe mail. Indien u bestanden doorstuurt die groter zijn dan 25 MB, moet u wel zeker zijn dat de ontvanger mail kan ontvangen die groter is dan 25 MB.
Wat zijn de limieten voor bijlagen?

Standaard is de limiet voor attachments ingesteld op 25 MB. Indien gewenst kan uw beheerder deze limiet optrekken tot maximaal 150 MB.

OPGELET: de ontvanger moet ook toelaten om mails te ontvangen die groter zijn dan 25 MB.

Hoe veilig zijn de gegevens in e-mails?

Om de veiligheid van uw gegevens te maximaliseren zal Office 365 bij het verzenden altijd een beveiligde verbinding leggen naar de server van de bestemmeling.

Wat is exchange online archivering?

Wilt u gebruik maken van de functionaliteiten die Exchange Online biedt op het vlak van In-place hold, archivering en compliance zonder te moeten instappen in een E3-plan? Dat kan met de optie Online Archivering:

 • Alle belangrijke gegevens op één plaats bewaren – Gebruikers krijgen een in-place-archief met een systeemeigen, goed geïntegreerde gebruikerservaring.
 • Leg informatie van gebruikers onveranderbaar vast – Maak info opvraagbaar op een later tijdstip met de functie In-place-bewaring.
 • Geïntegreerde beheerinterface – U beheert uw cloudarchieven vanuit het Exchange-beheercentrum.
 • Uw gebruikers hebben vanuit Outlook en Outlook Web App toegang tot gearchiveerde e-mailzonder nieuwe programma‘s of een gebruikersinterface te hoeven leren, terwijl het bedrijfsbeleid beter wordt nageleefd.

Hebt u ook nood aan een mailbox die altijd werkt ?